Регистрация
Количка
Количката е празна

Последно доставени продукти

Лак за кадифен ефект - CADENCE STYLE MATT - Velvety Touch Varnish - 120ml
Лак за кадифен ефект - CADENCE STYLE MATT - Velvety Touch Varnish  - 120ml
Код CBSMVT120
14.50 лв.
Акрилен лак - MATT - 59ml
Акрилен лак - MATT - 59ml
Код DOA 763009
4.50 лв.
Акрилен глитер лак - 59ml
Акрилен глитер лак - 59ml
Код DOA 763010
4.50 лв.
Акрилен лак - GLOSS - 59ml
Акрилен лак - GLOSS - 59ml
Код DOA 763008
4.50 лв.
Акрилен лак на водна основа - 250ml - Matt
Акрилен лак на водна основа - 250ml - Matt
Код CBAVM250
7.30 лв.
Няма
наличност
Акрилен лак на водна основа - 250ml - Gloss
Акрилен лак на водна основа - 250ml - Gloss
Код CBAVG250
7.30 лв.
Няма
наличност
Акрилен лак на водна основа - Ultimate Glaze Varnish - 70ml - High Gloss
Акрилен лак на водна основа - Ultimate Glaze Varnish - 70ml - High Gloss
Код CBAVHG70
2.58 лв.
Няма
наличност
Акрилен лак на водна основа - 70ml - Matt
Акрилен лак на водна основа - 70ml - Matt
Код CBAVM70
2.30 лв.
Няма
наличност
Tim Holtz Distress Micro Glaze - 30ml - водоустойчив запечатващ финиш за дистрес мастила
Tim Holtz Distress Micro Glaze - 30ml - водоустойчив запечатващ финиш за дистрес мастила
Код TDA46967
17.80 лв.
Няма
наличност
Еднокомпонентен солвентен Яхтен Лак - 120ml - SATIN
Еднокомпонентен солвентен Яхтен Лак - 120ml - SATIN
Код CBYV-SATIN
2.58 лв.
Няма
наличност
Еднокомпонентен солвентен Яхтен Лак - 120ml - MATT
Еднокомпонентен солвентен Яхтен Лак - 120ml - MATT
Код CBYV-MATT
2.58 лв.
Няма
наличност
Еднокомпонентен солвентен Яхтен Лак - 120ml - GLOSS
Еднокомпонентен солвентен Яхтен Лак - 120ml - GLOSS
Код CBYV-GLOSS
2.58 лв.
Няма
наличност
Акрилен финиш лак - спрей 400ml - SATIN
Акрилен финиш лак - спрей 400ml - SATIN
Код CBSVSATIN
6.45 лв.
Няма
наличност
Акрилен лак на водна основа - 70ml - Satin
Акрилен лак на водна основа - 70ml - Satin
Код CBAVS70
2.30 лв.
Няма
наличност
Солветен лак за варак 100ml - CADENCE VARNISH PLUS
Солветен лак за варак 100ml - CADENCE VARNISH PLUS
Код CBVPLUS
4.05 лв.
Няма
наличност
Акрилен финиш лак - спрей 400ml - MATT
Акрилен финиш лак - спрей 400ml - MATT
Код CBSVMATT
6.45 лв.
Няма
наличност
Акрилен финиш лак - спрей 400ml - GLOSS
Акрилен финиш лак - спрей 400ml - GLOSS
Код CBSVGLOSS
6.45 лв.
Няма
наличност
Двукомпонентен лак - 2x40ml - за кристален ефект
Двукомпонентен лак - 2x40ml - за кристален ефект
Код CBCVSET
4.90 лв.
Няма
наличност
Акрилен лак на водна основа - 70ml - Gloss
Акрилен лак на водна основа - 70ml - Gloss
Код CBAVG70
2.30 лв.
Няма
наличност
Двукомпонентен 100 ката лак - 70+120ml
Двукомпонентен 100 ката лак - 70+120ml
Код CB100C152
7.70 лв.
Няма
наличност