Регистрация
Количка
Количката е празна
Spectrum Noir

Spectrum Noir

Какво прави алкохолните маркери Spectrum Noir толкова специални?

Spectrum Noir са нови маркери с мастило на алкохолна основа предназначени специално за крафтъри. Всеки маркер е двувърх с широк писец за по-голяма площ на оцветяване от едната и заострен писец за детайлна работа от другата страна. Перфектното блендване е подходящо за оцветяване на печати, манга, комикси и други.

Цялата гама от 168 цвята маркери е на разположение в 16 различни комплекта и няма дублиране на маркери, в който и да е от тях.

Маркерите на съдържат киселина и не са токсични.

Основни цветови гами по 6 маркера в комплект
Предлагат се 12 групи с по 6 маркера в основната линия цветове пакетирани в тонално съвпадащи цветови комбинации. Един от тези 12 комплекта, Essentials се различва с това, че съдържа черен маркер, blender (маркер за смесване) и 4 други често използвани цвята. Първите три маркера от всеки комплект са в по-светли тонове, а останалите три цвята в по-тъмни тонове. Цветовете в един комплект са избрани така, за да могат да се смесват добре един с друг и да се получава широка гама от нюанси.

Допълнителни цветови гами по 24 маркера в комплект
Останалите 4 групи с по 24 маркера завършват цветовата гама и се предлагат в комплектите: Brights, Darks, Lights и Pastels.

Blend маркер
Blend маркера е маркер за смесване и преливане на цветове. Неизменна част от арсенала от маркери на всеки крафтър. Предлага се в комплекта Essentials, както и самостоятелно.

Съвети и Трикове
Ако се вгледате от близа в капачките на маркерите ще забележите буквено-цифрени означения. Обърнете внимания на числото, което варира от 1 до 11. Номер 1 представлява най-лекия нюанс на този конкретен цвят, а номер 11 представлява най-тъмния нюанс. Не всички цветове ще имат 11 нюанса, но най-важното нещо, което трябва да се има предвид е, че подобни номера ще имат подобни цветови тонове (нюанси). Номер #2 в синьо например, ще се слее много добре със синьо #3 или #4, но няма да се слее със синьо #8 например. Ако се опитвате да постигне равен тон във вашия проект, можете да изберете да се придържате към #2 до #4 във всеки един от цветовете, които сте избрали, за да се постигне по-светъл тон като цяло.

Подходящ картон за най-добър ефект
Съвършенството на линията алкохолни маркери Spectrum Noir зависи и от картона, който ползвате. Той е толкова важен, колкото и самите маркери. Предлагаме ви свръх гладък и с изкрящо бял цвят 216гр. картон в пакет от 20 листа с размер A4 с код: NEENAH. Този картон е с много стегнато изтъкани влакна, които създават ултра гладка повърхност идеална за цветово преливане. Повърхността му предотвратява така нареченото кървене на маркера или просълзяване и просмукване (разливане) на мастилото върху хартията нещо, което е често срещано в обикновените картони и най-вечи тези с текстурни повърхности.

Ако търсите достъпно решение за алкохолни маркери без компромис в качеството, тогава сте намерили отговора ... Spectrum Noir!

Вносител и дистрибутор : ИМГ Вижън ЕООД (IMG Vision Ltd.)